Lataa FirstClass -asiakasohjelma


FirstClass Client on graafinen yhteysohjelma FirstClass-palvelimelle.


Voit vapaasti asentaa ja jakaa tätä ohjelmaa edellyttäen ettei siihen tehdä mitään muutoksia. Kaikki oikeudet ovat Open Text Corporationilla.


FirstClass -asiakasohjelman suomenkielinen 16.210 versio.


Uusi palvelinohjelmisto ja asiakasohjelmat tuovat taas paljon uusia ominaisuuksia asiakkaiden käyttöön. Erittäin hyvä paikka tutustua FirstClassin uusiin ominaisuuksiin ja käyttövinkkeihin löytyy osoitteesta http://www.youtube.com/OTFirstClass FirstClass on erittäin monipuolinen työryhmäohjelmisto, jonka ominaisuuksista kannattaa ottaa kaikki hyöty irti!FirstClass 16.210 asiakasohjelman voit ladata Windows käyttöjärjestelmälle tästä linkistä:


Windows -käyttöjärjestelmille


ja MacOS X:lle 16.210 version (Mojave yhteensopiva) tästä linkistä


MacOS X -käyttöjärjestelmälle


Asiakasohjelman ohjelmistovaatimukset löytyvät tästä linkistä.


Uuden version voi asentaa vanhan "päälle" ja olemassaolevien asetusten pitäisi säilyä. Jos teet kuitenkin uusia asennuksia niin ainoa täydennettävä tieto asiakasohjelman asetuksiin on Aumanetin palvelimen osoite fc.aumanet.fi joka lisätään Palvelin -kenttään ja tallennetaan Tallenna -painikkeesta:


Kun asennat FirstClass ohjelman ensimmäistä kertaa uudelle työasemalle niin myös klikkaamalla tätä linkkiä asiakasohjelmaan tallentuu automaattisesti Aumanetin palvelimen oikea (fc.aumanet.fi) osoite.Esa Heinonen

FirstClass® työryhmäpalvelut

Auranmaan Aluetietoverkko

http://www.aumanet.fi

gsm. 044 - 522 4150